17-06
2016

Het begon in het donker...........

Met mega trots presenteer ik hierbij mijn geheel vernieuwde website!

Het begon allemaal rond kerst 2015. Een mooi moment van rust en samenzijn binnen mijn gezin. Totaal geïnspireerd door onze vakantie in Noord-Noorwegen, overweldigd door het Noorderlicht en het fantastische, feërieke licht van de poolnacht, ontstond de gedachte voor het verder vormgeven van mijn ambitie en creativiteit. Niet meer een studio aan huis, maar een studio die groot, modern en high-tech is! Eigenlijk........door het vele werk van de afgelopen jaren en beter zicht te hebben gekregen op wat nodig is om verder invulling te geven aan Lisette De Rade Photography. Het was hoog tijd!

Ik had snel een uiterst geschikte locatie gevonden in Giessen (Industrieweg 2G!), met daarboven zelfs de mogelijkheid voor het creëren van een ontvangstruimte, werkplek and above all:  expositieruimte.

Sprong in het diepe? Voelde wel zo...... maar IS niet zo. Er is zoveel vraag naar mooie prints om bedrijven, woonruimte, zorgcentra enzovoort, tot veel fijnere leefomgevingen te maken.  Met veel meer persoonlijke invulling en herkenbaarheid. Eigenlijk is het een logische stap!

Okay, dan ook nieuw logo, huisstijl EN website, die veel beter passen bij mijn werk, opdrachten en ambitie. En voordat ik het wist: heel veel werk, maar allemaal even leuk, zeer creatief en inspirerend. Tevens een goede kans om nogmaals goed te bekijken: wat drijft mij nu als mens en dus ook als fotograaf, waar ben ik goed in en waar wordt ik blij van.

En zie hier: alles compleet in deze website. De studio is al volop in gebruik. Na de zomerperiode ga ik deze feestelijk openen! Dus hou deze blog in de gaten!

Ik vind het leuk als jullie een reactie achterlaten op bijvoorbeeld mijn Facebook-pagina. Je kunt hem 'liken' door op het icoontje in de Footer te klikken :)

 LDR9703