Lisette de Rade

Over Lisette

Mijn liefde voor fotografie is ontstaan om mensen en de omgeving vast te willen leggen op een manier zoals ik het zie. De combinatie van het creatieve proces, fotografische techniek en lichtgebruik, maakt fotografie voor mij tot een fantastisch vak, waarin ik elke dag weer nieuwe uitdagingen vind. Vanuit visie en een idee zoek ik naar het maken van beeld dat spreekt met de kijker. Dat gevoel oproept, sfeer geeft, bij blijft.

In 2012 heb ik mijn opleiding tot professioneel fotograaf afgerond

Sinds 2012 werkt ik als Freelance fotograaf, met opdrachten in tal van verschillende branches. Van financiële instellingen en grote productiebedrijven, tot kleinere ondernemers die zich goed willen positioneren in de markt. Elke opdracht is een prachtige uitdaging waarbij ik continue probeer de juiste beelden te creëren die een toegevoegde en versterkende communciatie bieden

Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven weet ik tijdens het creatieve proces overzicht te bewaren, kwaliteit te borgen en met deadlines te werken. Dat gecombineerd met een positief en gedreven karakter zorgt ervoor dat we tot een geslaagd eindresultaat komen.

  LDR1889web

 

Visie

Portretten

De basis voor mijn portretten: persoonlijk, eenvoud en kracht

Het begint met de vraag: "wat laten we zien". Wat willen we vertellen aan de kijker? Wat zie ik? Welke sfeer hoort daarbij, in samenhang met het doel van het portret én de kenmerken en uitstraling van de geportretteerde(n)

Een portret kan een zakelijk doel hebben, maar even zo vaak een persoonlijke. Eventueel gecombineerd met Fine-art-print is het van grote toegevoegde waarde voor het zichtbaar maken van jezelf, medewerkers of dierbaren

 

Fotografie voor bedrijven

Partner in het creëren van beeldtaal op maat voor bedrijven

Beeld en beeldtaal is universeel en wordt overal toegepast. Het is mede bepalend hoe we naar dingen kijken, hoe wij dit ervaren en welke gevoelens dit bij ons oproept. Daarom is het maken van het juiste beeld, voor communicatie naar buiten, van doorslaggevend belang hoe klanten een bedrijf beoordelen.

Fotografie is de beeldtaal van jullie bedrijf dat een eenheid vormt met jullie kernwaarden en huisstijl. Ik werk vanaf het begin van dit creatieve proces samen met communicatieafdelingen binnen bedrijven, content media specialisten, beeld- en communicatiebureau's, webdesigners of marketing- en corporate identity specialisten. Daarbij komen we tot een helder en concreet visueel concept.

 

Fine art fotografie

Voor een totaal beleving

Fine art fotografie completeert het aanbod. Dit is naast het leveren van digitaal beeld, een stap die van grote toegevoegde waarde is voor de totaal beleving, zowel in bedrijven als voor particulieren. Een beeld komt geheel tot zijn recht als dit wordt geprint met de juiste techniek op het juiste papier. Hier zijn tal van mogelijkheden voor. Ik werk nauw samen met de beste Fine art printspecialisten om goede, op maat gemaakte adviezen en prints te realiseren. Kwaliteit staat voorop!

Voor bedrijven: doel is de visuele herkenbaarheid en identiteit te versterken. Tevens draagt het bij aan het creëren van een prettige werk- en leefomgeving voor zowel de medewerkers als klanten en bezoekers.

 

 

 

 

 

 

"Graag wilde ik in mijn nieuwe salon mijn werk laten zien. Al vrij snel dacht ik aan fotografie. De keuze voor Lisette was snel gemaakt! Door de kei-sterke fotografie van Lisette, superblij met het resultaat. De Fine-art-afdrukken hebben mijn nieuwe salon helemaal afgemaakt"

Fiona van Duijn - Fi-sagie.nl

                                                                                                                                                         

 

"Dank je wel Lisette voor het zo mooi in beeld brengen van mijn verhaal! Ik vond het een avontuur om mijn verhaal met jou te delen en daarna te ervaren hoe jij dit omzet in beelden. Je luistert, vraagt door en stelt mij op mijn gemak. Ik ben blij met het resultaat en onze samenwerking!"

Anja van Wijk - Avontuurkindercoaching.nl